Παράλειψη και μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Καλέστε μας
  • Αθήνα: Υποστήριξη 24/7 σε αγγλικά21 1 198 4715
  • Θεσσαλονίκη: Υποστήριξη 24/7 σε αγγλικά23 1 118 0732
Αριθμοί τηλεφώνου και ωράρια
Κέντρο βοήθειας

Εξερευνήστε τους online πόρους βοήθειας

Βοήθεια

Ασφάλεια ιστότοπου και αντίγραφα ασφαλείας ιστότοπων Βοήθεια

Κάναμε ό, τι μπορούσαμε για να μεταφράσουμε αυτή τη σελίδα για εσάς. Η αγγλική σελίδα είναι επίσης διαθέσιμη.

Αφαίρεση malware από τον ιστότοπό μου

Αν η Ασφάλεια ιστότοπου εντοπίσει παραβιάσεις ή ευπάθειες, θα σας στείλει ένα email ότι υπάρχει πρόβλημα. Στη συνέχεια, θα χρειαστεί να υποβάλετε ένα αίτημα αφαίρεσης malware.

  1. Μεταβείτε στη σελίδα προϊόντων σας στην GoDaddy.
  2. Στην περιοχή Ασφάλεια ιστότοπου και αντίγραφα ασφαλείας ιστότοπων , επιλέξτε Διαχείριση δίπλα στον λογαριασμό Ασφάλειας ιστότοπου που θέλετε να καθαρίσετε.
  3. Στην ενότητα Παρακολούθηση , επιλέξτε Λεπτομέρειες .
  4. Επιλέξτε Εκκαθάριση τώρα .
    Εκκαθάριση τώρα
  5. Επιλέξτε το όνομα domain σας, το ζήτημα που αντιμετωπίζετε και, στη συνέχεια, επιλέξτε Υποβολή αιτήματος.

    Σημείωση: Αν δεν βρείτε μια επιλογή στην αναπτυσσόμενη λίστα που περιγράφει το πρόβλημά σας, δημιουργήστε ένα εισιτήριο υποστήριξης για την Ασφάλεια ιστότοπου επιλέγοντας Επιστροφή στην υποστήριξη > Υποστήριξη προϊόντων > Νέο εισιτήριο .

  6. Η φόρμα αιτήματος μπορεί να σας ζητήσει να προσθέσετε τον τύπο σύνδεσης . Η ομάδα Ασφάλειας ιστότοπου χρησιμοποιεί αυτές τις πληροφορίες για πρόσβαση στα αρχεία σας και την εκκαθάρισή τους. Δεδομένου ότι οι περισσότεροι υπολογιστές χρησιμοποιούν FTP, καταχωρήστε τις πληροφορίες FTP σας, συμπεριλαμβανομένων του υπολογιστή FTP , της θύρας , του ονόματος χρήστη και του κωδικού πρόσβασης .
  7. Επιλέξτε Υποβολή αιτήματος . Η ομάδα Ασφάλειας ιστότοπου μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σας για επιπλέον πληροφορίες αν χρειάζεται.

Θα σας στείλετε email όταν ολοκληρωθεί η αφαίρεση malware.

Σημείωση: Αν ο ιστότοπός σας φιλοξενείται με την GoDaddy, δημιουργείται ένας χρήστης FTP στην αρχή φιλοξενίας με το "SEC_". Μην καταργήσετε αυτόν τον χρήστη, καθώς ο τρόπος με τον οποίο η Ασφάλεια ιστότοπου αποκτά πρόσβαση στα αρχεία σας για να τα καθαρίσει. Μόλις ολοκληρωθεί η αφαίρεση malware, ο χρήστης διαγράφεται αυτόματα.

Περισσότερες πληροφορίες