Ακύρωση απόρρητης κατοχύρωσης


Όταν ακυρώνετε την απόρρητη κατοχύρωση, τα προσωπικά σας στοιχεία, συμπεριλαμβανομένου του ονόματος, της ταχυδρομικής διεύθυνσης, της διεύθυνσης email και του αριθμού τηλεφώνου σας, εμφανίζονται δημόσια στη βάση δεδομένων Whois.

Προειδοποίηση: Οι ακυρώσεις απόρρητης κατοχύρωσης είναι μη αναστρέψιμες. Αν ακυρώσετε το ίδιο το domain, καταργείται αυτόματα η απόρρητη κατοχύρωση. Επίσης, δεν μπορείτε να μεταφέρετε την απόρρητη κατοχύρωση από ένα domain σε κάποιο άλλο.
Υποχρεωτικό: Εάν μόλις προσθέσατε την Προστατευμένη κατοχύρωση και ενεργοποιήσατε την επαλήθευση σε δύο βήματα στον λογαριασμό σας, πρέπει να περιμένετε 72 ώρες ΚΑΙ να ακυρώσετε την Προστατευμένη κατοχύρωση προτού μπορέσετε να καταργήσετε το απόρρητο.

Φαίνεται ότι δεν έχετε συνδεθεί. Εάν συνδεθείτε παραπάνω (στην περιοχή Εικονίδιο κειμένου), μπορούμε να παραλείψουμε μερικά βήματα.

  1. Μεταβείτε στη σελίδα Ρυθμίσεις domain.
  2. Κάτω από την περιοχή Στοιχεία επικοινωνίας, κάντε κλικ στην επιλογή Κατάργηση απορρήτου.
  3. Κάντε κλικ στην επιλογή Ναι, κατάργηση απορρήτου.

Επόμενο βήμα


Ήταν χρήσιμο αυτό το άρθρο;
Σας ευχαριστούμε για τα σχόλια. Για να μιλήσετε με έναν εκπρόσωπο της εξυπηρέτησης πελατών, χρησιμοποιήστε τον αριθμό τηλεφώνου υποστήριξης ή την παραπάνω επιλογή συνομιλίας.
Χαιρόμαστε που βοηθήσαμε! Υπάρχει κάτι άλλο που μπορούμε να κάνουμε για εσάς;
Λυπούμαστε. Πείτε μας τι σας μπέρδεψε ή γιατί η λύση δεν ήταν αποτελεσματική για το πρόβλημά σας.