Βοήθεια

Διαχείριση λογαριασμού Βοήθεια

Ακύρωση προϊόντων στον λογαριασμό μου στην GoDaddy

Αν δεν χρειάζεστε ένα προϊόν πλέον, μπορείτε να το ακυρώσετε, για να το διαγράψετε από τον λογαριασμό σας. Θα σας στείλουμε ένα email επιβεβαίωσης, στο οποίο πρέπει να απαντήσετε. Αφού απαντήσετε, θα διαγράψουμε το προϊόν και τα αρχεία του.

Σημείωση:
• Για να ακυρώσετε ένα domain και να το καταργήσετε από τον λογαριασμό σας, δείτε Διαγραφή του domain μου.
• Αν έχετε αγοράσει το προϊόν σας μέσω ενός καταστήματος εφαρμογών για κινητά, όπως το Apple App Store ή το Google Play, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε αυτό το κατάστημα εφαρμογών για κινητά για να κάνετε αλλαγές στη συνδρομή σας.

  1. Μεταβείτε στη σελίδα Ανανεώσεις και χρέωση της GoDaddy. Μπορεί να σας ζητηθεί να εισέλθετε.
    Μετάβαση στην ενότητα Ανανεώσεις και χρέωση
  2. Επιλέξτε το προϊόν που θέλετε να διαγράψετε και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Ακύρωση ανανέωσης.
    Το εικονίδιο ακύρωσης ανανέωσης επισημαίνεται
  3. Επιλέξτε Διαγραφή του προϊόντος μου.
    επιλέξτε διαγραφή του προϊόντος μου
  4. Επιλέξτε Για να ολοκληρωθεί το αίτημά μου, γνωρίζω ότι πρέπει να ανοίξω το email και να επιλέξω "Ναι, θέλω να διαγράψω".

    Σημείωση: Αν έχετε ακυρώνετε ένα domain που διαθέτει Ownership Protection, θα χρειαστεί να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας. Επιλέξτε Ναι, διαγραφή αυτού του προϊόντος και, στη συνέχεια, επιλέξτε Επαλήθευση και διαγραφή. Θα στείλουμε έναν κωδικό επαλήθευσης μέσω SMS ή μέσω μιας εφαρμογής επαλήθευσης αν έχετε ενεργοποιημένο τον έλεγχο ταυτότητας δύο σταδίων (2SV) για περισσότερο από 72 ώρες. Σε αντίθετη περίπτωση, επιλέξτε Αποστολή κωδικού πρόσβασης για να στείλουμε έναν εφάπαξ κωδικό πρόσβασης στη διεύθυνση email κατόχου σας.

  5. Κάντε κλικ στην επιλογή Αποστολή email.
    επιλέξτε για να ολοκληρωθεί το αίτημά μου
  6. Όταν λάβετε ένα email ”Είστε βέβαιοι;”, ανοίξτε το και κάντε κλικ στην επιλογή Ναι, θέλω να διαγράψω! Θα μεταφερθείτε ξανά στον λογαριασμό σας. Αν δεν λάβετε το email μας, βεβαιωθείτε ότι το προφίλ του λογαριασμού σας είναι ενημερωμένο.
  7. Επιλέξτε Διαγραφή προϊόντος. Θα επιβεβαιώσουμε ότι το προϊόν σας διαγράφηκε από τον λογαριασμό. Αν θέλετε, χρησιμοποιήστε το πλαίσιο σχολίων, για να μας ενημερώσετε σχετικά με τον λόγο της διαγραφής του προϊόντος.

Σχετικά βήματα

Περισσότερες πληροφορίες

  • Αν ακυρώσετε την αυτόματη ανανέωση ενός προϊόντος, μπορείτε να συνεχίσετε να το χρησιμοποιείτε έως το τέλος της συνδρομής. Όταν η συνδρομή λήξει, θα διαγράψουμε το προϊόν και όλα τα αρχεία του.

Μολονότι αυτά τα βήματα λειτουργούν για τα περισσότερα προϊόντα, για ορισμένα απαιτούνται διαφορετικά βήματα για διαγραφή ή ακύρωση. Για αυτά τα προϊόντα, δείτε τα παρακάτω άρθρα:


Ήταν χρήσιμο αυτό το άρθρο;
Σας ευχαριστούμε για τα σχόλια. Για να μιλήσετε με έναν εκπρόσωπο της εξυπηρέτησης πελατών, χρησιμοποιήστε τον αριθμό τηλεφώνου υποστήριξης ή την παραπάνω επιλογή συνομιλίας.
Χαιρόμαστε που βοηθήσαμε! Υπάρχει κάτι άλλο που μπορούμε να κάνουμε για εσάς;
Λυπούμαστε. Πείτε μας τι σας μπέρδεψε ή γιατί η λύση δεν ήταν αποτελεσματική για το πρόβλημά σας.