Ακύρωση toυ Site Backup

Αν δεν θέλετε πλέον να χρησιμοποιείτε το Site Backup, μπορείτε να το αφαιρέσετε από τον server σας.

Η μόνιμη ακύρωση του Site Backup θα αφαιρέσει όλα τα αντίγραφα ασφαλείας σας. Μετά την ακύρωση της υπηρεσίας, δεν μπορούμε να επαναφέρουμε ή να έχουμε πρόσβαση σε αυτά τα αντίγραφα ασφαλείας για εσάς.

  1. Στον πίνακα ελέγχου Ο Server μου, κάντε κλικ στην καρτέλα Αντίγραφα ασφαλείας.
  2. Στην περιοχή Site Backup, κάντε κλικ στο Αλλαγή προγράμματος.
  3. Κάντε κλικ στο Ακύρωση προγράμματος δύο φορές.

Επόμενο βήμα


Ήταν χρήσιμο αυτό το άρθρο;
Ευχαριστούμε για τα σχόλιά σας
Χαιρόμαστε που βοηθήσαμε! Υπάρχει κάτι άλλο που μπορούμε να κάνουμε για εσάς;
Λυπούμαστε. Πώς θα μπορούσαμε να σας βοηθήσουμε περαιτέρω;