Αλλαγή ή διαγραφή μελών ιστότοπου

Χρησιμοποιήστε τη σελίδα "Μέλη" του προϊόντος Website Builder για να ενημερώσετε τις λίστες μελών ή για να καταργήσετε μέλη ώστε να μην μπορούν πλέον να συνδεθούν και να δουν τις σελίδες μόνο για μέλη του ιστότοπού σας.

Note: This feature is currently only available to U.S. customers.

  1. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας GoDaddy και ανοίξτε το προϊόν σας. (Χρειάζεστε βοήθεια με την είσοδο;)

    Σημείωση: Εάν είστε ήδη συνδεδεμένοι στον ιστότοπό σας, επιλέξτε Πίνακας εργασιών και μεταβείτε απευθείας στο Βήμα 3.
    κάντε κλικ στην επιλογή

  2. Κάντε κλικ στην επιλογή Επεξεργασία/Επεξεργασία ιστότοπου. (Εάν χρησιμοποιείτε το Οnline κατάστημα του προϊόντος Website Builder, κάντε κλικ στην επιλογή Διαχείριση καταστήματος.)
  3. Πατήστε Μέλη στην επάνω πράσινη γραμμή.
    κάντε κλικ στα
  4. Στο παράθυρο Μέλη, κάντε κλικ στην καταχώρηση που θέλετε να αλλάξετε ή να διαγράψετε.
    κάντε κλικ σε οποιαδήποτε καταχώρηση μέλους
  5. Όταν ανοίξει το παράθυρο Επεξεργασία μέλους, μπορείτε να κάνετε τα εξής:
    • Ενημέρωση των πληροφοριών μέλους και να πατήσετε Αποθήκευση.
      μετά τις αλλαγές, πατήστε
    • Να πατήσετε Κατάργηση μέλους και, στη συνέχεια, να πατήσετε Κατάργηση στο παράθυρο επιβεβαίωσης.
      κάντε κλικ στην επιλογή
  6. Εμφανίζεται πάλι το παράθυρο Μέλη με τις καταχωρήσεις να αντανακλούν τις αλλαγές σας.

Περισσότερες πληροφορίες


Ήταν χρήσιμο αυτό το άρθρο;
Σας ευχαριστούμε για τα σχόλια. Για να μιλήσετε με έναν εκπρόσωπο της εξυπηρέτησης πελατών, χρησιμοποιήστε τον αριθμό τηλεφώνου υποστήριξης ή την παραπάνω επιλογή συνομιλίας.
Χαιρόμαστε που βοηθήσαμε! Υπάρχει κάτι άλλο που μπορούμε να κάνουμε για εσάς;
Λυπούμαστε. Πείτε μας τι σας μπέρδεψε ή γιατί η λύση δεν ήταν αποτελεσματική για το πρόβλημά σας.