Βοήθεια

Domain Βοήθεια

Διαγραφή ενός προκαθορισμένου προφίλ

Η διαγραφή ενός προκαθορισμένου προφίλ το καταργεί από τον λογαριασμό σας χωρίς να διαγράψετε κανένα όνομα domain. Τα domain που έχουν αντιστοιχιστεί στο προφίλ διατηρούν τις ρυθμίσεις του προφίλ μέχρι να τις αλλάξετε.

  1. Συνδεθείτε στο Κέντρο ελέγχου domain σας στην GoDaddy. (Χρειάζεστε βοήθεια για να συνδεθείτε; Βρείτε το όνομα χρήστη ή τον κωδικό πρόσβασής σας.)
  2. Από το μενού Ρυθμίσεις, επιλέξτε Διαχείριση προκαθορισμένων προφίλ.
    διαχείριση προκαθορισμένων προφίλ
  3. Εντοπίστε το προφίλ που διαγράφετε και επιλέξτε το εικονίδιο κάδου απορριμάτων στα δεξιά.
  4. Επιλέξτε Ναι, διαγραφή για να επιβεβαιώσετε ότι θέλετε να διαγράψετε το προφίλ.

Θα δείτε μια επιβεβαίωση με το μήνυμα Επιτυχία! που σας ενημερώνει ότι το προφίλ διαγράφηκε.

Σχετικό βήμα

  • Μπορείτε να ελέγξετε τα domain που είναι προς το παρόν αντιστοιχισμένα σε ένα προκαθορισμένο προφίλ.

Περισσότερες πληροφορίες

  • Οργανώστε τα domain σας ακόμη καλύτερα με τους Φακέλους.

Ήταν χρήσιμο αυτό το άρθρο;
Σας ευχαριστούμε για τα σχόλια. Για να μιλήσετε με έναν εκπρόσωπο της εξυπηρέτησης πελατών, χρησιμοποιήστε τον αριθμό τηλεφώνου υποστήριξης ή την παραπάνω επιλογή συνομιλίας.
Χαιρόμαστε που βοηθήσαμε! Υπάρχει κάτι άλλο που μπορούμε να κάνουμε για εσάς;
Λυπούμαστε. Πείτε μας τι σας μπέρδεψε ή γιατί η λύση δεν ήταν αποτελεσματική για το πρόβλημά σας.