Βοήθεια

Domain Βοήθεια

Διαγραφή προώθησης τομέα μου

You can delete domain forwarding at any time. After deleting domain forwarding, you can use your domain with other products. Deleting a domain forward doesn't delete the domain name.

  1. Συνδεθείτε στο Κέντρο ελέγχου domain σας στην GoDaddy. (Χρειάζεστε βοήθεια για να συνδεθείτε; Βρείτε το όνομα χρήστη ή τον κωδικό πρόσβασής σας.)
  2. Επιλέξτε το domain σας, για να αποκτήσετε πρόσβαση στη σελίδα Ρυθμίσεις domain.
  3. Select Manage DNS under Additional Settings.
  4. Under the Forwarding section, select the edit dns pencil icon pencil icon next to your forwarded domain or subdomain.
  5. Select the trash can icon to delete forwarding.
  6. Confirm you want to remove the forwarding by selecting Delete.

Περιμένετε έως και 48 ώρες μέχρι να τεθούν σε εφαρμογή καθολικά οι αλλαγές σας.

Σχετικό βήμα

  • Έτοιμοι να δημιουργήσετε τον δικό σας ιστότοπο; Ρίξτε μια ματιά στις λειτουργίες του "κάντε το μόνοι σας" Website Builder.

Περισσότερες πληροφορίες


Ήταν χρήσιμο αυτό το άρθρο;
Σας ευχαριστούμε για τα σχόλια. Για να μιλήσετε με έναν εκπρόσωπο της εξυπηρέτησης πελατών, χρησιμοποιήστε τον αριθμό τηλεφώνου υποστήριξης ή την παραπάνω επιλογή συνομιλίας.
Χαιρόμαστε που βοηθήσαμε! Υπάρχει κάτι άλλο που μπορούμε να κάνουμε για εσάς;
Λυπούμαστε. Πείτε μας τι σας μπέρδεψε ή γιατί η λύση δεν ήταν αποτελεσματική για το πρόβλημά σας.