Βοήθεια

Κατασκευή ιστότοπων έκδοση 6 Βοήθεια

How do I save my WebSite Tonight project?

All changes to a website project are saved to the server automatically. When you switch pages, add features, or log out of the program, your project is automatically updated.

Once your website is published to the Internet, it is recommended that you use the Backup/Restore feature so that changes you make to your published website can be reverted if necessary.


Ήταν χρήσιμο αυτό το άρθρο;
Σας ευχαριστούμε για τα σχόλια. Για να μιλήσετε με έναν εκπρόσωπο της εξυπηρέτησης πελατών, χρησιμοποιήστε τον αριθμό τηλεφώνου υποστήριξης ή την παραπάνω επιλογή συνομιλίας.
Χαιρόμαστε που βοηθήσαμε! Υπάρχει κάτι άλλο που μπορούμε να κάνουμε για εσάς;
Λυπούμαστε. Πείτε μας τι σας μπέρδεψε ή γιατί η λύση δεν ήταν αποτελεσματική για το πρόβλημά σας.