Παράλειψη και μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Καλέστε μας
  • Αθήνα: Υποστήριξη 24/7 σε αγγλικά21 1 198 4715
  • Θεσσαλονίκη: Υποστήριξη 24/7 σε αγγλικά23 1 118 0732
Αριθμοί τηλεφώνου και ωράρια
Κέντρο βοήθειας

Εξερευνήστε τους online πόρους βοήθειας

Βοήθεια

Διαχείριση λογαριασμού Βοήθεια

Κλείσιμο του λογαριασμού μου

Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να ακυρώσετε ολοκληρωτικά και οριστικά τον λογαριασμό σας στην GoDaddy και να διαγραφούν όλες οι σχετικές πληροφορίες.

Εσωτερικό περιεχόμενο μόνο: Οι ακυρωμένοι λογαριασμοί δεν θα εμφανίζονται πλέον στο CRM. Όσοι πελάτες ενδιαφέρονται να ανακτήσουν τα domain τους από ακυρωμένους λογαριασμούς θα πρέπει να επισκεφθούν τη διεύθυνση www.changeupdate.com για τις ισχύουσες επιλογές ανάκτησης.


Προειδοποίηση: Δεν είναι δυνατό να αναστραφεί το κλείσιμο λογαριασμών. Αφού διαγράψουμε τα δεδομένα και τις πληροφορίες σας, δεν υπάρχει τρόπος ανάκτησής τους.
  1. Για να κλείσετε τον λογαριασμό σας, πρέπει πρώτα να διαγράψετε όλα τα προϊόντα που σχετίζονται με τον λογαριασμό και, στη συνέχεια, να περιμένετε τουλάχιστον 24 ώρες προτού συνεχίσετε με αυτά τα βήματα.
  2. Αφού περάσουν τουλάχιστον 24 ώρες από τότε που διαγράφηκαν όλα τα προϊόντα, μεταβείτε στην GoDaddy, στη σελίδα σας Προτιμήσεις επικοινωνίας. Μπορεί να σας ζητηθεί να πραγματοποιήσετε είσοδο στον λογαριασμό σας.
  3. Στην περιοχή Λογαριασμός, επιλέξτε Επεξεργασία.
    κάντε κλικ στην επιλογή Επεξεργασία για κλείσιμο του λογαριασμού
  4. Στην ενότητα Επιβεβαίωση, επιλέξτε Κατανοώ ότι αυτή η ενέργεια δεν μπορεί να αναιρεθεί.

    Αν δεν έχετε ήδη διαγράψει όλα τα προϊόντα που σχετίζονται με τον λογαριασμό, θα σας υπενθυμίσουμε να το κάνετε, προτού συνεχίσετε, και, στη συνέχεια, θα πρέπει να περιμένετε τουλάχιστον 24 ώρες, προτού κλείσετε αυτόν τον λογαριασμό.

    Προειδοποίηση: Δεν πραγματοποιούνται επιστροφές χρημάτων αφού κλείσετε τον λογαριασμό σας. Αν πληροίτε τις προϋποθέσεις για επιστροφή χρημάτων, επικοινωνήστε απευθείας με την Υποστήριξη, για να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων προτού κλείσετε τον λογαριασμό σας. Αφού κλείσει ο λογαριασμός σας, τα δεδομένα του λογαριασμού σας διαγράφονται και δεν θα πληροίτε πλέον τις προϋποθέσεις για επιστροφή χρημάτων, όπως επιτρέπεται διαφορετικά σύμφωνα με την πολιτική επιστροφής χρημάτων μας.
  5. Επιλέξτε Κλείσιμο λογαριασμού. Όταν ολοκληρωθεί, θα εμφανιστεί ένα μήνυμα επιτυχίας.

    Σημείωση: Στον βαθμό που απαιτείται βάσει νόμιμων σκοπών για την εκπλήρωση των εταιρικών μας υποχρεώσεων, όπως, για παράδειγμα, για τη διατήρηση αρχείου και άλλους νομικούς σκοπούς, ορισμένα δεδομένα ενδέχεται να διατηρηθούν σύμφωνα με τις πολιτικές μας για τη διατήρηση εγγράφων.

Περισσότερες πληροφορίες