määrittävät palvelimesi

Olet jo ostanut palvelimen – nyt sinun on valmisteltava se käyttöä varten. Tähän liittyy ylläpitotehtäviä, kuten käyttäjätunnuksen ja salasanan määritys.

1. Kirjaudu Tilin hallintaan.
  2. Napsauta Palvelimet.
  3. Valitse Hallitse sen palvelimen kohdalla, jota haluat käyttää.
  4. Valitse Aseta sen palvelimen osiosta, jota haluat käyttää.
  5. Täytä seuraavat kentät ja napsauta sitten Luo:
    Kenttä Mitä tehdä...
    Palvelinnimi Anna nimi, jolla palvelimeen viitataan.
    Käyttäjätunnus Anna käyttäjänimi, jota käytetään sisäänkirjautumisessa palvelimeen.
    Salasana &
    Vahvista salasana
    Anna salasana, jota käytetään sisäänkirjautumisessa palvelimeen.
    Datakeskuksen alue [Tulossa pian] Valitse sijainti, johon haluat luoda palvelimen.
    Näköistiedosto Valitse haluamasi käyttöjärjestelmä.
    Ohjauspaneeli Valitse haluamasi ohjauspaneeli.1
    Sivustojen tuominen Valitse kaikki jaetut cPanel-verkkohotellitilit, jotka haluat tuoda järjestelmään (lisätietoja).

1 Kaikki ohjauspaneelit eivät ole käytettävissä kaikkien näköistiedostojen/käyttöjärjestelmien kohdalla. Et esimerkiksi voi valita cPanel-vaihtoehtoa, jos haluat käyttää Fedoraa VPS-palvelimessasi. Jotta voisit käyttää ohjauspaneelia, sinun täytyy valita yhteensopiva näköistiedosto/käyttöjärjestelmä.