Παράλειψη και μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Καλέστε μας
  • Αθήνα: Υποστήριξη 24/7 σε αγγλικά21 1 198 4715
  • Θεσσαλονίκη: Υποστήριξη 24/7 σε αγγλικά23 1 118 0732
Αριθμοί τηλεφώνου και ωράρια
Κέντρο βοήθειας

Εξερευνήστε τους online πόρους βοήθειας

Βοήθεια

GoDaddy Βοήθεια

Προσθήκη κριτικών στον ιστότοπό μου

Προσθέστε κριτικές για περισσότερη εμπιστοσύνη στην επιχείρησή σας από την πλευρά των πελατών. Οι θετικές κριτικές δείχνουν στους πελάτες πόσο εκπληκτική είναι η επιχείρησή σας και γιατί πρέπει να αγοράσουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας.

Αυτό το βίντεο είναι μέρος της σειράς διαδικασιών Προσθήκη προηγμένων δυνατοτήτων στη Δημιουργία site.

  1. Μεταβείτε στη σελίδα προϊόντων σας στην GoDaddy.
  2. Κάντε κύλιση στην εφαρμογή Website Builder και επιλέξτε Διαχείριση δίπλα στον ιστότοπό σας για να τον ανοίξετε.
  3. Επιλέξτε Επεξεργασία ιστότοπου ή Επεξεργασία ιστοσελίδας για να ανοίξετε το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων.
  4. Μεταβείτε στη σελίδα και τη θέση στην οποία θέλετε να προσθέσετε τις κριτικές σας και προσθέστε μια ενότητα.
  5. Αναζητήστε την ενότητα Κριτικές.
  6. Επιλέξτε πώς θέλετε να προσθέσετε κριτικές:
    • Σύνδεση με εξωτερική πηγή: Χρησιμοποιήστε το αναπτυσσόμενο μενού για να επιλέξετε αν θέλετε να συμπεριλάβετε κριτικές από το Facebook, το Google My Business, το Yelp ή το Yotpo. Στη συνέχεια, επιλέξτε το κουμπί Σύνδεση, το οποίο σας ανακατευθύνει στη σελίδα εισόδου της εξωτερικής πηγής. Μάθετε περισσότερα για την ενεργοποίηση των κριτικών πελατών στο Yotpo.
    • Μη αυτόματη προσθήκη κριτικών: Επιλέξτε μια κριτική για να επεξεργαστείτε τις λεπτομέρειές της ή επιλέξτε το στοιχείο Προσθήκη για να συμπεριλάβετε περισσότερες κριτικές. Αναδιατάξτε μια κριτική, επιλέγοντας τις οριζόντιες γραμμές και σέρνοντάς τη στη θέση της προτίμησής σας. Για να καταργήσετε μια ενότητα, επιλέξτε αυτή την ενότητα, επιλέξτε Διαγραφή κριτικής και, στη συνέχεια, επιλέξτε Τέλος.
      Μεταφορά και απόθεση κριτικών για αλλαγή της διάταξής τους
  7. Ολοκληρώστε την προσαρμογή της ενότητας και, στη συνέχεια, επιλέξτε το στοιχείο Τέλος.
  8. Οι αλλαγές σας αποθηκεύονται αυτόματα. Χρησιμοποιήστε την Προεπισκόπηση για να δείτε τα αποτελέσματα και, όταν θα είστε έτοιμοι να γίνουν οι αλλαγές δημόσιες, δημοσιεύστε τον ιστότοπό σας.

Περισσότερες πληροφορίες