Παράλειψη και μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Καλέστε μας
  • Αθήνα: Υποστήριξη 24/7 σε αγγλικά21 1 198 4715
  • Θεσσαλονίκη: Υποστήριξη 24/7 σε αγγλικά23 1 118 0732
Αριθμοί τηλεφώνου και ωράρια
Κέντρο βοήθειας

Εξερευνήστε τους online πόρους βοήθειας

Βοήθεια

WordPress με διαχείριση Βοήθεια

Κάναμε ό, τι μπορούσαμε για να μεταφράσουμε αυτή τη σελίδα για εσάς. Η αγγλική σελίδα είναι επίσης διαθέσιμη.

Σπρώξτε τον ιστότοπό σας στο στάδιο παραγωγής

Αφού εργαστείτε σε αλλαγές στον ιστότοπο δοκιμαστικής λειτουργίας WordPress με διαχείριση , μπορείτε να προωθήσετε όλες τις αλλαγές που κάνατε στον ζωντανό ιστότοπό σας.

Σημείωση: Οι ιστότοποι σκηνής είναι διαθέσιμοι αν έχετε λογαριασμό WordPress με διαχείριση Deluxe, Ultimate, Developer ή Pro. Αν έχετε έναν λογαριασμό Basic, πρέπει να κάνετε αναβάθμιση του λογαριασμού σας για να χρησιμοποιήσετε έναν ιστότοπο περιβάλλοντος δοκιμών.

  1. Πραγματοποιήστε είσοδο στον λογαριασμό σας GoDaddy.
  2. Δίπλα στην ενότητα Ιστότοποι WordPress με διαχείριση, κάντε κλικ στην επιλογή Διαχείριση όλων.
  3. Για τον ιστότοπο που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, κάντε κλικ στο εικονίδιο με τις τρεις τελείες και επιλέξτε Στάδιο .
    επιλέξτε τοποθέτηση
  4. Κάντε κλικ στο Επιλογές συγχρονισμού .
  5. Για λογαριασμούς Pro WordPress με διαχείριση (διατίθενται μόνο στις Η.Π.Α. και στον Καναδά), επιλέξτε Αντιγραφή προγραμματισμού στην παραγωγή και, στη συνέχεια, επιλέξτε μία από αυτές τις επιλογές:
    Επιλέξτε αυτήν την επιλογή ... ... για να το κάνετε αυτό:
    Αρχεία θέματος και προσθηκών Παρακαλείσθε να γράψετε μόνο το ζωντανό θέμα και τις προσθήκες, καθώς και οποιονδήποτε πρόσθετο κώδικα (για παράδειγμα, CSS ή JavaScript) στον ζωντανή ιστότοπο. Δεν αντικαθιστά μεταφορτώσεις, αναρτήσεις, σελίδες και διαμορφώσεις προσθηκών στον live ιστότοπο.
    Όλα τα αρχεία και η βάση δεδομένων Overwrite όλα τα αρχεία (προσθήκες, θέματα, πολυμέσα) και τη βάση δεδομένων του ιστότοπου (αναρτήσεις, σελίδες, σχόλια).

    Για λογαριασμούς Deluxe, Ultimate και Developer, επιλέξτε Push Staging to παραγωγή και, στη συνέχεια, επιλέξτε Overwrite περιεχόμενο για να προωθήσετε όλες τις αλλαγές σας (για παράδειγμα, νέες αναρτήσεις, σχόλια ή σελίδες) στον ιστότοπό σας ζωντανής.

    Προειδοποίηση: Η διαδικασία συγχρονισμού θα αντικαταστήσει αρχεία μόνο από προεπιλογή. Αν πατήσετε επιλεγμένο το περιεχόμενο Overwrite , η βάση δεδομένων θα αντικατασταθεί επίσης. Βεβαιωθείτε ότι το περιεχόμενο που έχετε στον ιστότοπο σκηνικού είναι αυτό που θέλετε στον ζωντανό ιστότοπο πριν προωθήσετε τις αλλαγές στην παραγωγή.
  6. Για λογαριασμούς Pro, κάντε κλικ στο Συγχρονισμός τώρα .

    Για λογαριασμούς Deluxe, Ultimate και Developer, κάντε κλικ στο Συγχρονισμός .

Σημείωση: Οποιοσδήποτε προσαρμοσμένος κωδικός ή στοιχεία ενεργητικού που δεν είναι αποθηκευμένα στον φάκελο /wp-content δεν θα μετακινηθεί σε και από την τοποθέτηση.

Περισσότερες πληροφορίες