Υποβάθμιση του προγράμματός μου

Υποβαθμίστε το πρόγραμμά σας εάν θέλετε λιγότερες λειτουργίες ή αν δεν θέλετε να πληρώνετε για λειτουργίες που δεν νομίζετε ότι θα χρησιμοποιήσετε. Μπορείτε να αναβαθμιστείτε στο μέλλον, αλλά θα πρέπει να ανακατασκευάσετε τις λειτουργίες που χάσατε κατά την υποβάθμιση.

For example, if you have the Online Store plan and have added products, once you downgrade your plan all of your shop work will be deleted.

Κατά την υποβάθμιση, όλες οι λειτουργίες που σχετίζονται με προηγούμενο πρόγραμμά σας θα διαγραφούν οριστικά, οπότε βεβαιωθείτε ότι είστε εντάξει με την αλλαγή.

Θα χρειαστεί να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη για να το κάνετε αυτό.

Περισσότερες πληροφορίες


Ήταν χρήσιμο αυτό το άρθρο;
Ευχαριστούμε για τα σχόλιά σας
Χαιρόμαστε που βοηθήσαμε! Υπάρχει κάτι άλλο που μπορούμε να κάνουμε για εσάς;
Λυπούμαστε. Πώς θα μπορούσαμε να σας βοηθήσουμε περαιτέρω;