GoDaddy

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Τελευταία αναθεώρηση: 19/12/2019
Για να προβάλετε την αρχειοθετημένη Πολιτική απορρήτου μας, κάντε κλικ εδώ.

Η GoDaddy ενδιαφέρεται για το απόρρητό σας. Για αυτόν τον λόγο, συλλέγουμε και χρησιμοποιούμε προσωπικά δεδομένα μόνο όπως ενδεχομένως απαιτείται προκειμένου να σας παρέχουμε προϊόντα, υπηρεσίες, ιστότοπους και εφαρμογές για κινητά διεθνούς επιπέδου και για να επικοινωνούμε μαζί σας για αυτά ή όπως έχετε ζητήσει εσείς (από κοινού, οι “Υπηρεσίες” μας). Στα προσωπικά σας δεδομένα συγκαταλέγονται πληροφορίες όπως:

  • Όνομα
  • Διεύθυνση
  • Αριθμός τηλεφώνου
  • Ημερομηνία γέννησης
  • Διεύθυνση email
  • Πληροφορίες χρέωσης και πληρωμής
  • Πληροφορίες υποψηφίου (για όσους αιτούνται θέσεις εργασίας)
  • Άλλα συλλεγόμενα δεδομένα που θα μπορούσαν να σας ταυτοποιήσουν, άμεσα ή έμμεσα.

Η Πολιτική απορρήτου μας προορίζεται για να σας περιγράψει πώς και γιατί χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα που συλλέγουμε, καθώς και πώς μπορείτε να προσπελάσετε, να ενημερώσετε ή να ελέγξετε με άλλο τρόπο τα προσωπικά σας δεδομένα. Έχουμε επίσης δημιουργήσει ένα Κέντρο αξιοπιστίας για την παροχή απαντήσεων στα συνηθέστερα ερωτήματα, το οποίο περιέχει ταχυσυνδέσμους για την προσπέλαση των Ρυθμίσεων λογαριασμού σας, οδηγίες σχετικά με τον τρόπο άσκησης ορισμένων δικαιωμάτων που ίσως έχετε στη διάθεσή σας και ορισμούς για τους βασικούς όρους και τις έννοιες που επισημαίνονται σε αυτή την Πολιτική απορρήτου.

Εάν οποιαδήποτε στιγμή έχετε απορίες σχετικά με τις πρακτικές που εφαρμόζουμε ή με οποιαδήποτε από τα δικαιώματά σας που περιγράφονται παρακάτω, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (“DPO”) μας και την εξειδικευμένη ομάδα μας που υποστηρίζει αυτό το γραφείο, επικοινωνώντας μαζί μας στη διεύθυνση privacy@godaddy.com. Αυτά τα εισερχόμενα μηνύματα παρακολουθούνται και διεκπεραιώνονται ενεργά, προκειμένου να σας παρέχουμε μια εμπειρία που μπορείτε να εμπιστεύεστε απόλυτα.

Ποιες πληροφορίες συλλέγουμε, πώς τις συλλέγουμε και γιατί

Πολλά από αυτά που μάλλον θεωρείτε προσωπικά δεδομένα συλλέγονται απευθείας από εσάς όταν:

  1. δημιουργείτε λογαριασμό για την αγορά οποιασδήποτε από τις Υπηρεσίες μας (π.χ., στοιχεία τιμολόγησης, συμπεριλαμβανομένου του ονόματος, της διεύθυνσης, του αριθμού πιστωτικής κάρτας, αριθμού δελτίου ταυτότητας),
  2. ζητάτε βοήθεια από τη βραβευμένη μας ομάδα υποστήριξης πελατών (π.χ., αριθμός τηλεφώνου),
  3. συμπληρώνετε φόρμες επικοινωνίας ή υποβάλετε αίτημα για ενημερωτικά δελτία ή άλλες πληροφορίες από εμάς (π.χ., email) ή
  4. συμμετέχετε σε διαγωνισμούς και έρευνες, υποβάλλετε αίτηση για θέση εργασίας ή συμμετέχετε με οποιονδήποτε άλλον τρόπο στις δραστηριότητες που προωθούμε και οι οποίες ενδέχεται να απαιτούν την παροχή πληροφοριών σχετικά με εσάς.

Ωστόσο, συλλέγουμε επίσης πρόσθετες πληροφορίες όταν παρέχουμε τις Υπηρεσίες μας σε εσάς, για τη διασφάλιση της απαραίτητης και βέλτιστης απόδοσης. Αυτές οι μέθοδοι συλλογής ενδέχεται να μην είναι τόσο προφανείς σε εσάς, οπότε θελήσαμε να επισημάνουμε και να εξηγήσουμε λίγο περισσότερο ποιες μπορεί να είναι αυτές (καθώς διαφέρουν κατά καιρούς):

Τα cookies και άλλες, παρόμοιες, τεχνολογίες στους ιστότοπους και τις εφαρμογές για κινητά που διαθέτουμε μας δίνουν τη δυνατότητα να παρακολουθούμε τη συμπεριφορά σας αναφορικά με την περιήγηση, τους συνδέσμους που επιλέγετε, τα είδη που αγοράζετε, τον τύπο της συσκευής σας, καθώς και να συλλέγουμε διάφορα δεδομένα, συμπεριλαμβανομένων στοιχείων ανάλυσης, σχετικά με τον τρόπο με τον οποίον χρησιμοποιείτε και αλληλεπιδράτε με τις Υπηρεσίες μας. Αυτές οι τεχνολογίες συλλέγουν αυτόματα δεδομένα όταν χρησιμοποιείτε και αλληλεπιδράτε με τις Υπηρεσίες μας, συμπεριλαμβανομένων μετα-δεδομένων, αρχείων καταγραφής, αναγνωριστικών cookie/συσκευών, χρόνου φόρτωσης σελίδων, χρόνου απόκρισης διακομιστή και προσεγγιστικών πληροφοριών τοποθεσίας για μέτρηση της απόδοσης ιστότοπου και βελτίωση των συστημάτων μας, συμπεριλαμβανομένης της βελτιστοποίησης της επίλυσης DNS, της δικτυακής δρομολόγησης και των διαμορφώσεων διακομιστή. Συγκεκριμένα, συλλέγονται δεδομένα σχετικά με τις αλληλεπιδράσεις σας με τα χαρακτηριστικά, το περιεχόμενο και τους συνδέσμους (συμπεριλαμβανομένων δεδομένων τρίτων, όπως είναι οι προσθήκες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης) που περιέχονται στις Υπηρεσίες, τη διεύθυνση πρωτοκόλλου Internet (IP), τον τύπο και τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, την ημερομηνία και την ώρα χρήσης των Υπηρεσιών, πληροφορίες σχετικά με τη ρύθμιση παραμέτρων και τα πρόσθετα του προγράμματος περιήγησης, τις προτιμήσεις σχετικά με τη γλώσσα και τα δεδομένα cookie, πληροφορίες σχετικά με τις συσκευές που προσπελάζουν τις Υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένου του τύπου της συσκευής, του λειτουργικού συστήματος που χρησιμοποιείται, των ρυθμίσεων συσκευών, των αναγνωριστικών εφαρμογών, των μοναδικών αναγνωριστικών συσκευών και των δεδομένων σφαλμάτων. Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να σας παρέχουμε πιο σχετικές προσφορές για προϊόντα, βελτιωμένη εμπειρία στους ιστότοπους και τις εφαρμογές για κινητά μας και να συλλέγουμε, να αναλύουμε και να βελτιώνουμε την απόδοση των Υπηρεσιών μας. Ενδέχεται επίσης να συλλέγουμε πληροφορίες για την τοποθεσία όπου βρίσκεστε (διεύθυνση IP), προκειμένου να μπορούμε να εξατομικεύουμε τις Υπηρεσίες μας. Για πρόσθετες πληροφορίες και για να μάθετε πώς να διαχειρίζεστε τις τεχνολογίες που χρησιμοποιούμε, παρακαλούμε επισκεφθείτε την Πολιτική απορρήτου μας. Εάν θέλετε να εξαιρεθείτε από την παροχή διαφημίσεων βάσει ενδιαφερόντων, κάντε κλικ εδώ [ή, εάν βρίσκεστε εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κάντε κλικ εδώ]. Σημειώστε ότι θα εξακολουθήσουν να σας εμφανίζονται διαφημίσεις γενικού περιεχομένου.

Ενδέχεται να λάβουμε Συμπληρωματικά δεδομένα σχετικά με εσάς από άλλες πηγές, συμπεριλαμβανομένων δημόσιων βάσεων δεδομένων ή τρίτων από τους οποίους έχουμε αγοράσει δεδομένα, στην οποία περίπτωση ενδέχεται να συνδυάσουμε αυτά τα δεδομένα με τις πληροφορίες που ήδη διαθέτουμε σχετικά με εσάς, προκειμένου να ενημερώσουμε, να επεκτείνουμε και να αναλύσουμε τα αρχεία μας, να εντοπίσουμε τους νέους πελάτες και να παρέχουμε προϊόντα και υπηρεσίες που ενδέχεται να σας ενδιαφέρουν. Εάν μας παρέχετε προσωπικές πληροφορίες σχετικά με άλλους ή εάν μας δώσουν άλλοι πληροφορίες για εσάς, θα χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες μόνο για τον συγκεκριμένο σκοπό για τον οποίο μας δόθηκαν.

Πώς χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες.

Πιστεύουμε ισχυρά τόσο στον περιορισμό στο ελάχιστο των δεδομένων που συλλέγουμε όσο και στον περιορισμό της χρήσης και των σκοπών για τους οποίους τα συλλέγουμε μόνο σε εκείνον (1) για τον οποίον μας έχει δοθεί άδεια, (2) όπως χρειάζεται για να σας παρέχουμε τις Υπηρεσίες που αγοράσατε ή με τις οποίες αλληλεπιδράτε ή (3) όπως ενδεχομένως να απαιτείται ή να επιτρέπεται για τη συμμόρφωση με τις νομικές απαιτήσεις ή για άλλους νόμιμους σκοπούς:

Προσφορά, βελτίωση, ενημέρωση και βελτίωση των Υπηρεσιών που σας παρέχουμε. Συλλέγουμε διάφορες πληροφορίες σχετικά με από μέρους σας αγορά, χρήση ή/και αλληλεπίδρασή σας με τις Υπηρεσίες μας. Χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες για:

  • Βελτίωση και βελτιστοποίηση της λειτουργίας και της απόδοσης των Υπηρεσιών μας (και πάλι, συμπεριλαμβανομένων των ιστότοπών μας και των εφαρμογών μας για κινητά)
  • Διάγνωση προβλημάτων και εντοπισμός κινδύνων για την ασφάλεια, σφαλμάτων ή απαιτούμενων βελτιώσεων στις Υπηρεσίες
  • Εντοπισμό και αποτροπή απάτης και κατάχρησης των Υπηρεσιών και των συστημάτων μας
  • Συλλογή συγκεντρωτικών στατιστικών σχετικά με τη χρήση των Υπηρεσιών
  • Κατανόηση και ανάλυση του τρόπου με τον οποίον χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες μας και των προϊόντων και των υπηρεσιών που είναι καταλληλότερα για εσάς.

Ένα μεγάλο μέρος των δεδομένων που συλλέγονται είναι συγκεντρωτικά ή στατιστικά δεδομένα σχετικά με τον τρόπο που χρησιμοποιούνται οι Υπηρεσίες μας και δεν συνδέονται με οποιαδήποτε προσωπικά δεδομένα.

Κοινοποίηση σε αξιόπιστους τρίτους. Ενδέχεται να κοινοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε συνεργαζόμενες εταιρείες στο πλαίσιο της οικογένειας εταιρειών του ομίλου μας, σε τρίτους με τους οποίους συνεργαζόμαστε προκειμένου να σας δώσουμε τη δυνατότητα να ενσωματώσετε τις υπηρεσίες σας στις δικές μας Υπηρεσίες, καθώς και σε αξιόπιστους τρίτους παρόχους υπηρεσιών, όπως απαιτείται ώστε να εκτελούν υπηρεσίες για λογαριασμό μας, όπως:

  • Επεξεργασία πληρωμών μέσω πιστωτικής κάρτας
  • Παροχή διαφημίσεων
  • Διενέργεια διαγωνισμών ή ερευνών
  • Εκτέλεση ανάλυσης των Υπηρεσιών μας και των δημογραφικών στοιχείων των πελατών
  • Επικοινωνία με εσάς, για παράδειγμα μέσω email ή αποστολής έρευνας
  • Διαχείριση σχέσεων με τους πελάτες
  • Υποστήριξη στην ανεύρεση προσωπικού και σχετικές υπηρεσίες.

Κοινοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα σας μόνο όπως είναι απαραίτητο προκειμένου κάποιος τρίτος να παρέχει τις υπηρεσίες όπως απαιτείται ή όπως χρειάζεται για εσάς. Αυτοί οι τρίτοι (και οποιοιδήποτε υπεργολάβοι τους επιτρέπεται να χρησιμοποιούν) υπόκεινται σε αυστηρούς όρους και προϋποθέσεις αναφορικά με την επεξεργασία δεδομένων και απαγορεύεται η χρήση, η κοινοποίηση ή η διατήρηση των προσωπικών σας δεδομένων από αυτούς για οποιονδήποτε άλλον σκοπό εκτός από εκείνον της εργασίας που τους έχει ανατεθεί (ή χωρίς τη συγκατάθεσή σας).

Επίσης, ενδέχεται να κοινοποιήσουμε τα στοιχεία σας σε τρίτους για να διευκολύνουμε ή να επιτρέψουμε μια συγχώνευση, μια αγορά ή μια πώληση όλων ή ενός σημαντικού μέρους των πόρων μας, στην οποία περίπτωση, η εταιρεία που πραγματοποιεί την αγορά μπορεί να συνεχίσει να αξιοποιεί τα δεδομένα σας σύμφωνα με τον τρόπο με τον οποίο δόθηκαν και προοριζόταν.

Επικοινωνία μαζί σας. Ενδέχεται να επικοινωνήσουμε απευθείας μαζί σας ή μέσω κάποιου τρίτου παρόχου υπηρεσιών σχετικά με προϊόντα ή υπηρεσίες στα οποία έχετε κάνει εγγραφή ή έχετε αγοράσει από εμάς, όπως είναι απαραίτητο για να έχουμε επικοινωνία αναφορικά με συναλλαγές ή υπηρεσίες. Ενδέχεται επίσης να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με προσφορές για πρόσθετες υπηρεσίες τις οποίες πιστεύουμε ότι θα εκτιμήσετε ιδιαίτερα εάν μας δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή σε όποιες περιπτώσεις επιτρέπεται με βάση νόμιμα συμφέροντα. Δεν χρειάζεται να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ως προϋπόθεση για την αγορά των αγαθών ή των υπηρεσιών μας. Αυτές οι επικοινωνίες ενδέχεται να περιλαμβάνουν:

  • Email
  • Γραπτά μηνύματα (SMS)
  • Τηλεφωνικές κλήσεις
  • Εφαρμογές μηνυμάτων (π.χ., WhatsApp κ.λπ.)
  • Αυτοματοποιημένες τηλεφωνικές κλήσεις ή γραπτά μηνύματα.

Έχετε επίσης το δικαίωμα να ενημερώσετε τις προτιμήσεις της εγγραφής σας αναφορικά με τη λήψη υλικού επικοινωνίας από εμάς ή/και τους συνεργάτες μας, κάνοντας σύνδεση στον λογαριασμό σας και μεταβαίνοντας στη σελίδα “Ρυθμίσεις λογαριασμού”.

Αν συλλέγουμε πληροφορίες από εσάς σε σχέση με μια προσφορά που παρέχουμε από κοινού, θα είναι σαφές κατά τη στιγμή της συλλογής των πληροφοριών ποιος συλλέγει αυτές τις πληροφορίες και ποια δήλωση απορρήτου ισχύει στην περίπτωση αυτή. Επιπλέον, θα περιγράφονται οι επιλογές που ενδεχομένως έχετε στη διάθεσή σας αναφορικά με τη χρήση ή/και την κοινοποίηση των προσωπικών σας δεδομένων με κάποιον συνεργάτη παροχής προσφοράς από κοινού, καθώς οι τρόποι αξιοποίησης αυτών των επιλογών. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για τις πρακτικές απορρήτου ή το περιεχόμενο των ιστότοπων τρίτων. Διαβάσετε την πολιτική απορρήτου κάθε ιστότοπου που επισκέπτεστε.

Εάν χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία η οποία σας επιτρέπει να εισάγετε στοιχεία επαφής (π.χ. χρήση των υπηρεσιών μάρκετινγκ μέσω email για την αποστολή μηνυμάτων email για λογαριασμό σας), θα χρησιμοποιήσουμε αυτά τα στοιχεία επαφής και οποιαδήποτε άλλα προσωπικά στοιχεία αποκλειστικά για την υπηρεσία που ζητήθηκε. Εάν πιστεύετε ότι κάποιος μας έχει παράσχει τα προσωπικά σας στοιχεία και θα θέλατε να ζητήσετε τη διαγραφή τους από τη βάση δεδομένων μας, επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση privacy@godaddy.com.

Διαβίβαση προσωπικών δεδομένων στο εξωτερικό. Αν χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες μας από χώρα εκτός της χώρας όπου βρίσκονται οι διακομιστές μας, η επικοινωνία σας με εμάς ενδέχεται να καταλήξει στη διαβίβαση των προσωπικών σας δεδομένων εκτός των εθνικών συνόρων. Επίσης, όταν μας καλείτε μέσω τηλεφώνου ή εκκινείτε μια συνομιλία, ενδέχεται να σας παρέχουμε υποστήριξη από κάποια τοποθεσία όπου δραστηριοποιούμαστε διεθνώς, εκτός της χώρας διαμονής σας.

Συμμόρφωση με τις κανονιστικές, ρυθμιστικές απαιτήσεις και με τις απαιτήσεις επιβολής του νόμου. Συνεργαζόμαστε με την κυβέρνηση και τους εκπροσώπους των διωκτικών αρχών, καθώς και με ιδιωτικούς φορείς για την εφαρμογή και τη συμμόρφωση με το νόμο. Θα αποκαλύψουμε οποιαδήποτε σχετική με εσάς πληροφορία σε κρατικούς λειτουργούς και εκπροσώπους των διωκτικών αρχών ή ιδιωτικούς φορείς όπως θεωρούμε απαραίτητο ή πρέπον, κατά την απόλυτη διακριτική μας ευχέρεια, προκειμένου να αποκρινόμαστε σε αιτήματα και νομικές διαδικασίες (π.χ. κλητεύσεις), για την προστασία της περιουσίας και των δικαιωμάτων μας ή της περιουσίας και των δικαιωμάτων κάποιου τρίτου, για την προστασία της ασφάλειας του κοινού ή οποιουδήποτε προσώπου ή για την αποτροπή ή τη διακοπή οποιασδήποτε δραστηριότητας θεωρούμε παράνομη ή αντιδεοντολογική.

Στο βαθμό που μας επιτρέπεται από το νόμο, θα προβούμε σε κάθε εύλογη ενέργεια προκειμένου να σας ειδοποιήσουμε αν χρειαστεί να παράσχουμε τις δικές σας πληροφορίες προσωπικού χαρακτήρα σε τρίτους, στο πλαίσιο νομικών διαδικασιών. Επίσης, θα κοινοποιούμε τις πληροφορίες σας στο βαθμό που αυτό είναι απαραίτητο για σκοπούς συμμόρφωσης με τους κανόνες, τους κανονισμούς και τις πολιτικές της ICANN ή με οποιουσδήποτε κανόνες, κανονισμούς και πολιτικές που αφορούν το ccTLD. Για λόγους κρίσιμης σημασίας όσον αφορά τη διατήρηση της ασφάλειας, της σταθερότητας και της αντοχής του διαδικτύου, αυτό περιλαμβάνει τη μεταφορά των στοιχείων κατοχύρωσης ονόματος domain στον υποκείμενο πάροχο υπηρεσιών μητρώου domain και εγγυητή, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της αρχής ICANN, στη δημόσια βάση δεδομένων WHOIS ή σε άλλους τρίτους που έχουν έννομο συμφέρον για τις εν λόγω πληροφορίες.

Πώς προστατεύουμε, αποθηκεύουμε και διατηρούμε τα δεδομένα σας.

Εφαρμόζουμε γενικώς αποδεκτά πρότυπα για την αποθήκευση και την προστασία των προσωπικών δεδομένων που συλλέγουμε, τόσο κατά τη διάρκεια της μετάδοσης όσο και μετά από τη λήψη και την αποθήκευση, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης κρυπτογράφησης, όπου είναι κατάλληλο.

Διατηρούμε τα προσωπικά δεδομένα μόνο για το χρονικό διάστημα που είναι απαραίτητο για την παροχή των Υπηρεσιών που έχετε ζητήσει και, εφεξής, για διάφορους νόμιμους νομικούς ή επιχειρηματικούς σκοπούς. Σε αυτούς ενδέχεται να συγκαταλέγονται περίοδοι διατήρησης:

  • όπως είναι απαραίτητο από το νόμο, τη σύμβαση ή παρόμοιες υποχρεώσεις που ισχύουν για τις επιχειρηματικές μας λειτουργίες,
  • για τη διαφύλαξη, την επίλυση θεμάτων που αφορούν, την υπεράσπιση ή την επιβολή των νομικών/συμβατικών μας δικαιωμάτων ή
  • όπως χρειάζεται για την τήρηση επιχειρηματικών και οικονομικών αρχείων με επάρκεια και ακρίβεια.

Αν έχετε οποιεσδήποτε απορίες σχετικά με την ασφάλεια ή τη διατήρηση των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στη διεύθυνση privacy@godaddy.com.

Πώς μπορείτε να προσπελάσετε, να ενημερώσετε ή να διαγράψετε τα δεδομένα σας.

Για την εύκολη πρόσβαση, προβολή, ενημέρωση, διαγραφή φορητότητα των προσωπικών σας δεδομένων ή για την αλλαγή των προτιμήσεων σχετικά με τη συνδρομή σας, συνδεθείτε στον Λογαριασμό σας και επισκεφθείτε τη σελίδα “Ρυθμίσεις λογαριασμού”. Επισκεφθείτε το Κέντρο αξιοπιστίας μας για πρόσθετες πληροφορίες και καθοδήγηση για την προσπέλαση, την ενημέρωση ή τη διαγραφή δεδομένων.

Αν υποβάλετε κάποιο αίτημα για τη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων και τα δεδομένα αυτά είναι απαραίτητα για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που έχετε αγοράσει, θα ανταποκριθούμε στο αίτημα μόνο στην έκταση που δεν είναι πλέον απαραίτητο για οποιεσδήποτε Υπηρεσίες που θα αγοραστούν ή είναι απαραίτητες για τους νόμιμους επιχειρηματικούς σκοπούς της εταιρείας μας ή για τη συμμόρφωσή μας με τις νομικές ή τις συμβατικές απαιτήσεις τήρησης αρχείων.

Αν, για οποιονδήποτε λόγο, δεν έχετε τη δυνατότητα να προσπελάσετε τις Ρυθμίσεις λογαριασμού σας ή το Κέντρο Αξιοπιστίας μας, μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί μας με κάποια από τις μεθόδους που περιγράφονται στην ενότητα “Επικοινωνία” παρακάτω.

Τα Πλαίσια Προστασίας Απορρήτου ΕΕ-Η.Π.Α. και Ελβετίας-Η.Π.Α.

Η γονική μας εταιρεία, GoDaddy Operating Company, LLC (και οι σχετιζόμενες οντότητες, συμπεριλαμβανομένων των GoDaddy.com, LLC, Blue Razor Domains, LLC, Starfield Technologies, LLC, Domains by Proxy, LLC, Outright, Inc., Locu, Inc., Mad Mimi, Inc. και Media Temple, Inc.) συμμετέχει και έχει πιστοποιηθεί η συμμόρφωσή της με το Πλαίσιο Προστασίας Ιδιωτικού Απορρήτου ΕΕ-Η.Π.Α., καθώς και το Πλαίσιο Προστασίας Απορρήτου Ελβετίας-Η.Π.Α. Η GoDaddy Operating Company, LLC δεσμεύεται να υποβάλλει όλα τα προσωπικά δεδομένα που λαμβάνονται από την ΕΕ ή την Ελβετία, τα οποία εξαρτώνται από το Πλαίσιο Προστασίας Απορρήτου, στις ισχύουσες Αρχές του Πλαισίου. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το Πλαίσιο Προστασίας Απορρήτου, επισκεφθείτε τη Λίστα Προστασίας Απορρήτου του Υπουργείου Εμπορίου των Η.Π.Α.

H GoDaddy.com, LLC είναι υπεύθυνη για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που λαμβάνει, εντός του εκάστοτε Πλαισίου Προστασίας Απορρήτου και, στη συνέχεια, μεταφέρει σε τρίτον που ενεργεί ως πράκτορας για λογαριασμό της. GoDaddy.com, LLC συμμορφώνεται με τις εκάστοτε Αρχές Προστασίας Απορρήτου για όλες τις μεταγενέστερες διαβιβάσεις προσωπικών δεδομένων από την ΕΕ και την Ελβετία, συμπεριλαμβανομένων των διατάξεων περί ευθυνών για περαιτέρω διαβιβάσεις.

Αναφορικά με τα προσωπικά δεδομένα που λαμβάνονται ή μεταδίδονται σύμφωνα με το εκάστοτε Πλαίσιο Προστασίας Απορρήτου, η GoDaddy.com, LLC υπόκειται στις αρχές εφαρμογής των κανονισμών της Ομοσπονδιακής Επιτροπής Εμπορίου των Η.Π.Α. Σε ορισμένες καταστάσεις, η GoDaddy.com, LLC ενδέχεται να χρειαστεί να αποκαλύψει προσωπικά δεδομένα, κατόπιν νόμιμου αιτήματος των δημόσιων αρχών, συμπεριλαμβανομένων των περιπτώσεων τήρησης απαιτήσεων για την προστασία της εθνικής ασφάλειας ή την επιβολή του νόμου.

Εάν έχετε κάποιο πρόβλημα αναφορικά με την προστασία απορρήτου ή τη χρήση δεδομένων, το οποίο δεν έχουμε καλύψει ικανοποιητικά, επικοινωνήστε με τον πάροχο υπηρεσιών επίλυσης διενέξεων που εδρεύει στις Η.Π.Α. (δωρεάν) στη διεύθυνση https://feedback-form.truste.com/watchdog/request. Υπό ορισμένες συνθήκες, οι οποίες περιγράφονται πληρέστερα στον ιστότοπο Προστασίας απορρήτου, μπορείτε να προσφύγετε σε δεσμευτική διαιτησία, όταν οι άλλες διαδικασίες επίλυσης διενέξεων έχουν εξαντληθεί.

Σύμφωνα με τις Αρχές Προστασίας ιδιωτικού απορρήτου, η GoDaddy.com, LLC δεσμεύεται να χειρίζεται τα παράπονα σχετικά με την από μέρους μας συλλογή ή χρήση των δικών σας προσωπικών δεδομένων. Όσοι ιδιώτες διαμένουν στην ΕΕ και στην Ελβετία και έχουν ερωτήματα ή παράπονα που αφορούν την Πολιτική περί Προστασίας ιδιωτικού απορρήτου που εφαρμόζουμε θα πρέπει να επικοινωνούν πρώτα με εμάς με οποιονδήποτε τρόπο από εκείνους που παρατίθενται στην ενότητα "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ" παρακάτω στην παρούσα Πολιτική απορρήτου.

Η GoDaddy.com, LLC δεσμεύεται επιπλέον να συνεργάζεται με την επιτροπή που έχει συσταθεί από τις αρχές προστασίας δεδομένων της ΕΕ (DPA), καθώς και με τον Ομοσπονδιακό Επίτροπο Προστασίας Δεδομένων και Πληροφοριών της Ελβετίας (FDPIC) αναφορικά με οποιαδήποτε παράπονα σχετικά με την Προστασία ιδιωτικού απορρήτου που δεν έχουν αντιμετωπιστεί και αφορούν δεδομένα ανθρώπινων πόρων που έχουν διαβιβαστεί εκτός της ΕΕ και της Ελβετίας, στο πλαίσιο της εργασιακής σχέσης.

Ειδοποιήσεις «Μη παρακολούθησης».

Ορισμένα προγράμματα περιήγησης σάς επιτρέπουν να ειδοποιείτε αυτόματα τους ιστότοπους που επισκέπτεστε να μην σας παρακολουθούν, χρησιμοποιώντας το σήμα «Μη παρακολούθησης». Δεν υπάρχει συναίνεση μεταξύ των μελών του κλάδου αναφορικά με την ερμηνεία του «Χωρίς παρακολούθηση» σε αυτό το πλαίσιο. Όπως πολλοί ιστότοποι και διαδικτυακές υπηρεσίες, αυτή τη στιγμή δεν αλλάζουμε τις πρακτικές που εφαρμόζουμε όταν λαμβάνουμε ένα σήμα «Μη παρακολούθησης» από το πρόγραμμα περιήγησης ενός επισκέπτη μας. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το σήμα «Χωρίς παρακολούθηση», μπορείτε να επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.allaboutdnt.com.

Περιορισμοί ηλικίας.

Οι Υπηρεσίες μας διατίθενται προς αγορά μόνο από άτομα ηλικίας άνω των 18 ετών. Οι Υπηρεσίες μας δεν είναι στοχευμένες, δεν προορίζονται για κατανάλωση και δεν είναι σχεδιασμένες για να δελεάζουν άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών. Εάν γνωρίζετε ή έχετε λόγους να πιστεύετε ότι κάποιο άτομο ηλικίας μικρότερης των 18 ετών μάς έχει παράσχει οποιαδήποτε προσωπικά δεδομένα, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Μη εφαρμογή διακρίσεων.

Δεν θα προβούμε σε διακρίσεις εναντίον σας για την άσκηση εκ μέρους σας των δικαιωμάτων σας στην ιδιωτικότητα. Εκτός αν αυτό επιτρέπεται από τους ισχύοντες νόμους, δεν πρόκειται:

  • Να σας αρνηθούμε την παροχή αγαθών ή υπηρεσιών.
  • Να σας χρεώσουμε διαφορετικές τιμές ή ποσοστά για αγαθά ή υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένης της χορήγησης εκπτώσεων ή άλλων παροχών ή της επιβολής κυρώσεων.
  • Να σας παρέχουμε διαφορετικό επίπεδο ή ποιότητα αγαθών ή υπηρεσιών.
  • Να προτείνουμε να λάβετε διαφορετική τιμή ή ποσοστό για αγαθά ή υπηρεσίες ή διαφορετικό επίπεδο ή ποιότητα αγαθών ή υπηρεσιών.

Αλλαγές σε αυτή την πολιτική.

Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιήσουμε την παρούσα Πολιτική απορρήτου ανά πάσα στιγμή. Αν αποφασίσουμε να προβούμε σε αλλαγές στην Πολιτική απορρήτου που εφαρμόζουμε, θα αναρτήσουμε τις εν λόγω αλλαγές στην παρούσα Πολιτική απορρήτου και όπου αλλού θεωρούμε αναγκαίο, ώστε να ενημερώνεστε σχετικά με τον τύπο των πληροφοριών που συλλέγουμε, τον τρόπο με τον οποίο τις χρησιμοποιούμε και κάτω από ποιες περιστάσεις θα τις αποκαλύψουμε, εφόσον ισχύσει κάτι τέτοιο. Αν προβούμε σε ουσιώδεις αλλαγές στην παρούσα Πολιτική, θα σας ενημερώσουμε μέσω αυτής της σελίδας, μέσω email ή με κοινοποίηση στην αρχική σελίδα μας τουλάχιστον τριάντα (30) ημέρες πριν από την εφαρμογή των εν λόγω αλλαγών.

Αρχή Προστασίας Δεδομένων.

Εάν διαμένετε σε χώρα του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ) και πιστεύετε ότι διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα, σύμφωνα με τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία των Δεδομένων (ΓΚΠΔ), μπορείτε να απευθύνετε τα ερωτήματα ή τα παράπονά σας στην τοπική αρχή εποπτείας ή στην κορυφαία αρχή εποπτείας, την Υπηρεσία Επιτρόπου Πληροφοριών του Ηνωμένου Βασιλείου (UK's Information Commissioner’s Office), όπως επισημαίνεται παρακάτω:

www.ico.org.uk

Information Commissioner’s Office

Wycliffe House, Water Lane, Wilmslow, Cheshire, SK9 5AF, United Kingdom

Τηλέφωνο: 0303 123 1113

Επικοινωνία.

Αν έχετε οποιεσδήποτε απορίες σε σχέση με το απόρρητο, καθώς και προβληματισμούς ή παράπονα σχετικά με την Πολιτική απορρήτου μας, τις πρακτικές που εφαρμόζουμε ή τις Υπηρεσίες μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Γραφείο DPO μέσω email στη διεύθυνση privacy@godaddy.com. Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με οποιονδήποτε από τους παρακάτω τρόπους:

  • Μέσω ταχυδρομείου: Attn: Office of the Data Protection Officer, 14455 North Hayden Road, Suite 219, Scottsdale, AZ 85260 USA ή για τους πελάτες που διαμένουν στον ΕΟΧ, Attn: Legal, Office of the DPO, 5th Floor, The Shipping Building, Old Vinyl Factory, 252-254 Blyth Road, Hayes, UB3 1HA.
  • Μέσω τηλεφώνου: 21 1 198 4715 (χωρίς χρέωση: 1-866-GODADDY)

Θα ανταποκρινόμαστε σε όλα τα αιτήματα, τα ερωτήματα ή τους προβληματισμούς, εντός τριάντα (30) ημερών.